Mijn goedkope server krijgen om te werken

Al onze webhosting servers ogen in een high availability cloud. Hierdoor mogen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan iemand die dan ook!

Een Synology DS2415+ bezit, in tegenstelling tot zijn voorganger de DS2413+, een quad-core processor en een gelegenheid om het RAM-geheugen uit te breiden tot 6 GB.

Bedankt! Jouw informatie beschikken over wij opgeslagen. Om deze te plaatsen vragen wij jouw teneinde ons gebruikersnaam en email in te vullen. Zodat we ons bevestigingsmail mogen sturen.

Maak jouw webshop nog succesvoller dankzij een Google AdWords waardebon, speciaal wegens STRATO klanten. Zorg ervoor het jouw website gevonden wordt via te adverteren in de organische zoekresultaten met De zoekmachines. Hierbij ontstaan enkel onkosten als iemand op je aankondiging klikt!

Meeste gebruikers nemen usenet flat account voor ons usenet provider, en hebben ons fill account erheen genomen om de bestanden welke bij de primaire server mislopen, met te vullen.

U kunt betreffende het hoogwaardige NAS-apparaat indrukwekkende hoeveelheden gegevens opslaan, veilig back-ups aangaande de bestanden vervaardigen en documenten met hoge snelhe

De prijs over een webhostingpakket kan zijn cruciaal. Overmatige betalen voor kwalitatieve webhosting kan zijn bij Versio ook niet aan een orde. We hebben verschillende scherp geprijsde hostingpakketten samengesteld wegens starters én experts. Welke CMS-systemen geraken ondersteund en op welke manier installeer ik ze?

Bovendien kan zijn het ook mogelijk teneinde met STRATO SiteGuard een handige schrijfbeveiliging vanwege alle gegevens, of boor uitgezochte mappen, in te richten. Ook FTP- en/ofwel SSH toegang kan naar wil worden gedeactiveerd. Via jouw klantenlogin kan jouw de instellingen van STRATO SiteGuard eenvoudig aanpassen.

Heb jouw een website met een contactformulier, ofwel een webwinkel? Bescherm vervolgens de gegevens die via je webwinkel worden verzonden betreffende een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat is daarenboven via Google beloond met ons snellere zal hier worden doorgestuurd vindbaarheid. Profiteer meteen betreffende gratis installatie!

Indien je een internetverbinding hebt welke 10Mb/sec aankan, heb je niks met een nieuwsserver die 120Mb/sec haalt.

De support kan zijn immers in dit Engels, doch jouw mag ze immers 24/7 bereiken (en ze beschikken over tevens live chat, heel makkelijk om snel een antwoord te krijgen).

Juiste en supersnelle server vanwege bedrijven welke een krachtige doch betaalbare server uitkijken. AMD processoren en mogelijkheid teneinde heel wat geheugen te gebruiken.

Een Synology DS218play is een NAS zonder harde schijven ontwikkeld vanwege filmfanaten. Dankzij de 5.4 GHz quad core processor en 1GB werkgeheugen stream en transcodeer je live 4K videobestanden naar je smart tv of console.

Moderne routers hebben namelijk dikwijls ons eenvoudige NAS-functie met boord. Dit kan zijn een extraatje en een mogelijkheden zijn beperkter dan als je ons 'echte' NAS aanschaft. Bekijk verder: In 8 stappen ons tweede leven voor jouw router.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn goedkope server krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar